![]() |
Mascarponekrem med bringebær
Dette gir ca 2 porsjoner...
2 eggehviter s ss Splenda 2 eggeplommer 1/2 boks Mascarpone 1 dæsj cognac Bringebær Sitronmelisse 1) Visp eggehviter og Splenda stivt 2) Visp eggeplommer og mascarpone til en kremaktig konsistens, og hell kremen i eggehviten 3) Jeg heller en bitteliten dæsj cognac i kremblandingen - det tar bort eggesmaken samtidig som det gir et lite "sting" til den fete kremen 4) Hell i dessertskål og pynt med litt bringebær og sitronmelisse Nam- nam veldig godt!!! |
Sv: Mascarponekrem med bringebær
Sitat:
Mmmmm! Hørtes veldig godt ut! |
Sv: Mascarponekrem med bringebær
nam nam, dette høres godt ut.
Er på kikk etter en dessert til svigerfar kommer på middag i morgen. Jeg har ikke mascarpone, går det bra å bruke philadelphia i steden mon tro?? :confused: |
Sv: Mascarponekrem med bringebær
Og hvor mye skal jeg bruke i så fall?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no