![]() |
Hjemmelaget kokosnøttsmør, hardt?
Jeg laget for noen uker siden, men det ble skikkelig hardt. Er det noen her som har laget selv og opplevd det samme? Mulig det blir litt mykere i litt varmere rom, men selv i 20grader er det tørt og hardt. Går sikkert an å ha i litt olje og kjøre det en runde til i food prosessoren. Det var godt da, en teskje til kaffen nå og da, og mye bedre enn bare cocosa.
|
Sv: Hjemmelaget kokosnøttsmør, hardt?
Sitat:
|
Sv: Hjemmelaget kokosnøttsmør, hardt?
Jeg har det i kjøkkenskapet hele tiden jeg. Og det er steinhardt da og. Cocosaen er knallhard den og.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:49. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no