![]() |
Brelett?
Jeg har lest at man skal velge smør over margarin, men hva er det med margarin som er skadelig? Dette er ingrediensene i Brelett:
Ingredienser Kjernemelk, skummet melk, fløte, vegetabilske oljer og -fett (raps, shea, kokos), modifisert stivelse, melkesyrekultur, 1,2 % salt, emulgator (mono- og diglycerider av spisefett), stabilisator (natriumsitrat og dinatriumortofosfat), surhetsregulerende middel (natriumhydroksid), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma, farge (betakaroten), vitamin A (retinolpalmitat), vitamin D (kolekalsiferol) Hvilke ingredienser er det som ikke er bra? :confused: |
Sv: Brelett?
Hvis du skulle valgt annen mat, hva tror du er sunnest? Noe som har 21 ingredienser, som Brelett har, eller noe som har fire, som i smør? (Fløte, 1,5 % salt, melkesyrekultur, vitamin D (kolekalsiferol))
Vegetabilske oljer som er i Brelett og annet margarin er overbehandlet. Det er ødelagt og har en stor mengde med omega 6 i seg. Omega-6 er betennelsesfremkallende og har en haug med andre negative effekter. Du kan lese litt om det her. |
Sv: Brelett?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:36. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no