Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Erstatte sukrin? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=54479)

Vase 12-05-13 17:36

Erstatte sukrin?
 
Jeg klarer ikke smaken på sukrin, den isende kalde følelsen. Blir helt dårlig.. I bakverk ol, hva kan jeg bruke istedenfor? Vet at jeg kan bruke natreen i f.eks kremer, kan det brukes i marengs? Kaker? Kjeks?

Jean1986 12-05-13 19:35

Sv: Erstatte sukrin?
 
http://www.helseogkost.no/nye-produkter/tagatesse-500-g

Moogie 12-05-13 22:06

Sv: Erstatte sukrin?
 
Jeg har lært gjennom årene at det er best å blande ulike søtningsmiddel for å få best resultat. Sukrin aleine skal ikke stå for mer enn 1/5 del av hele mengden i oppskrifta for å slippe den kalde smaken. Litt stevia sammen med sukrin går underverket! Blande enda mer med andre ting som tagatose eller tagatesse, Splenda eller natreen så blir det enda bedre.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:21.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no