![]() |
Egg i knekkebrød
Hei:-)
Jeg har prøvd og feilet endel på lavkarboknekkebrød. Har enda ikke fått til noen jeg har blitt fornøyd med.... Men det jeg lurte på var om noen her vet hva egg gjør med knekkebrøda .Noen bruker kun eggehviten. Er det et bindemiddel tro? Og kansje et hevemiddel? Har noen no erfaring med dette, del gjerne med meg:) |
Sv: Egg i knekkebrød
Hvilke oppskrifter har du prøvd? Egg er bindemiddel, en kan også bruke fiberhusk.
|
Sv: Egg i knekkebrød
jeg har prøvd forskjellige med masse frø. men jeg vil holde meg borte fra frø en stund ,så jeg tenkte å basere de på mandelmel og kansje casewnøtter.
|
Sv: Egg i knekkebrød
Du bør ha i egg eller fiberhusk, kun cashew og mandler( er mandler lov på paleo? Og cashew er en belgfrukt) alene vil ikke henge sammen.
|
Sv: Egg i knekkebrød
takk for svar:) da prøver jeg med egg i neste gang. Nei casew er nok ikke helt lovlig men...:o
|
Sv: Egg i knekkebrød
Forskjellen på å bruke egg og f.eks. fiberhusk er at knekkebrødene ikke holder seg like lenge, ellers er det jo ett fett. Jeg bruker ett egg på ett brett.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:56. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no