![]() |
Matblod som jevning
Jeg har tenkt å lage coq au vin, og kommer over flere steder på nett der det ble nevnt at denne retten tradisjonelt ble jevnet med matblod. Er det noen her som har prøvd å bruke matblod som jevning i denne eller andre retter? Har ikke klart å finne så mye mer informasjon. Noen som vet hvordan man gjør det? Hvor mye trenger man til f.eks. en liter væske? Skal det koke, eller bare varmes? Setter det mye smak? Vil tro at det passer best i kjøttretter med en del smak?
|
Sv: Matblod som jevning
Hvor får du tak i matblod? Det tror jeg ikke jeg har sett siden tidlig nittitall.
|
Sv: Matblod som jevning
Sitat:
|
Sv: Matblod som jevning
Sitat:
er det bare å spørre om de vil ta inn. Vi gjorde ofte det i den Megaen jeg jobbet i stund. Tror det er 5 dl bokser |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:51. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no