![]() |
I dag er det fårikålens dag!
http://ultra.no/PageFiles/3735/MainImage.jpeg
Til 4 personer trenger du: 1 1/2 kg hodekål 1 1/2 kg fårikålkjøtt 4 ts hel pepper 2 ts salt 3 dl vann Slik gjør du:Skjær kjøttet i serveringsstykker om det ikke er det fra butikken. Skjær kålen i båter. Legg kjøtt og kål lagvis i en rommelig kjele med salt og pepper mellom lagene. Hell på vann og kok opp. Skru ned varmen, legg på lokk og la fårikålen småkoke i ca. 2 timer til kjøttet løsner fra benet og er mørt. Smaker enda bedre dagen derpå!;) |
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Jeg har spist fårikål i dag, nam nam :)
Gleder meg til restene i morgen ;) |
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Jeg har kjøpt inn lammelår i skiver til å lage fårikål til helgen
når vi er komt hjem. Men det jeg lurer på om koketiden skal være like lang med lårskiver som vanlig fårikål kjøtt :confused: |
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Fårikål i morra, her:)
|
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Sitat:
|
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Mmmm. Fårikål! Jeg skal lage det for andre gang i morgen. Trekker bare fårikålen, sjekker ikke en gang, den står på laveste trekk i minimum halvannen til to timer.
I dag kjørte fårikålpolitiet rundt på Grünerløkka, så jeg skjønte det var noe. En gammel 2CV som breka ut av en høyttaler på taket. Spesielt. :p |
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Sitat:
|
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Sitat:
|
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Noe sier meg at handelsstanden står bak fårikålens dag... :rolleyes:
|
Sv: I dag er det fårikålens dag!
Ja, det er jo hvert år så vanskelig å få solgt ut lam og sauekjøtt.:)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no