![]() |
Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Er det ingen av dere som unner dere noen Ryvita Dark Rye-knekkebrød? Den røde pakken? 6,7 gram per knekkebrød går vel greit en gang i blant?
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Er vel bare du som bestemmer hva du putter i munnen? Selv hæler jeg ikke smaken av de fleste knekkebrød, så det spiser jeg utrolig sjelden.
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Ja, men jeg lurer på om dette er alt for mange karber for de fleste av dere?
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Spiser ikke korn på lchf jeg. Ryvita er vel en sånn Fedonting.
Men et ryvita nå og da kan jeg aldri tro skader. Men ville aldri spist det hver dag nei, karbene er fra feil kilde( stivelse). |
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Sitat:
Kan det da være en typisk partystopper? |
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Sitat:
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Sitat:
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Kommer helt an på hvor du setter karbogrensen din. Jeg har nok høy nok grense for å kunne spise Ryvita, men drar bare generelt ikke noe særlig nytte av knekkebrød for å holde meg mett og energisk. Men funker det for deg så kjør på!
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Sitat:
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Hvis jeg skal "unne meg" knekkebrød lager jeg de selv. Smaker mye bedre, er uten korn og gluten og jeg vet hva som er i de. Anbefales 😊
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Sitat:
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Sitat:
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
jeg for min del synes ikke Ryvita er noe å unne meg, smaker sponplater i min munn :rolleyes: Lager heller egne knekkebrød som er gode og uten korn/gluten!
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
I gamle dager, før jeg fikk diabetes, var jeg veldig glad i Ryvita. Men, da spiste jeg vanligvis fire slike med masse smør og ost og kanskje litt paprika til et måltid. Det vil si at et måltid ble fort til rundt tretti karbohydrater.
Et knekkebrød ville aldri vært nok for meg. Nå kan jeg ikke spise dem lenger både pga av karbohydratene, men også på grunn av gluten, så derfor er det veldig mye greiere og spise mine egne hjemmelagede knasende sprø knekkebrød :) |
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Stivelse i ryvita knekkebrødet. Men er det ikke i fint mel det er stivelse da? Jeg lærer iallfall noe nytt hele tiden.
|
Sv: Jeg trenger en forklaring om Ryvita knekkebrød
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no