![]() |
Bytte sukker til sukrin?
Hey,
Har sett mange gode oppskrifter som er glutenfri, men bruker sukker i oppskriften. Er det bare å erstatte mengde sukker med sukrin, eller er det noe omregning som skal gjøres? Sukrin veier jo ikke like mye som sukker, eller?:confused: |
Sv: Bytte sukker til sukrin?
Sukrin veier det samme som sukker, 90 gram, ifølge funksjonellmat. Sukrin har 75% av søtsmaken til sukker og du må derfor tilsette 25 % mer.
|
Sv: Bytte sukker til sukrin?
Vektmessig er det nok det samme, men smaken....! Jeg hadde ikke byttet likt mot likt nei. Sukrin smaker ikke så godt alene i bakverk og sånt synes jeg. Noen blander med stevia eller tagatesse f.eks. Jeg har ikke prøvd det, men mange har god erfaring med det.
|
Sv: Bytte sukker til sukrin?
Med glutenfri, mener du at de inneholder glutenfritt mel? I såfall er de høykarbo uansett hva slags søtning du bruker.
|
Sv: Bytte sukker til sukrin?
Takk dere...har gjort noe forsøk og det har gått bra så langt :-)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no