Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Bytte sukker til sukrin? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=55434)

CinL 22-02-14 08:36

Bytte sukker til sukrin?
 
Hey,

Har sett mange gode oppskrifter som er glutenfri, men bruker sukker i oppskriften. Er det bare å erstatte mengde sukker med sukrin, eller er det noe omregning som skal gjøres? Sukrin veier jo ikke like mye som sukker, eller?:confused:

Yrla 22-02-14 10:44

Sv: Bytte sukker til sukrin?
 
Sukrin veier det samme som sukker, 90 gram, ifølge funksjonellmat. Sukrin har 75% av søtsmaken til sukker og du må derfor tilsette 25 % mer.

TrillTrall 22-02-14 10:46

Sv: Bytte sukker til sukrin?
 
Vektmessig er det nok det samme, men smaken....! Jeg hadde ikke byttet likt mot likt nei. Sukrin smaker ikke så godt alene i bakverk og sånt synes jeg. Noen blander med stevia eller tagatesse f.eks. Jeg har ikke prøvd det, men mange har god erfaring med det.

Carisma 22-02-14 21:15

Sv: Bytte sukker til sukrin?
 
Med glutenfri, mener du at de inneholder glutenfritt mel? I såfall er de høykarbo uansett hva slags søtning du bruker.

CinL 26-02-14 14:27

Sv: Bytte sukker til sukrin?
 
Takk dere...har gjort noe forsøk og det har gått bra så langt :-)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:23.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no