![]() |
Skrelle aubergine?
Idag lagde eg mat med aubergine for første gang. Lasagne med aubergine. Lot de ligge på papir med salt og skylte de etterpå, men skallet ble så utrolig seigt! Var vanskelig å skjære gjennom. Er dette vanlig? Skal den skrelles?
|
Sv: Skrelle aubergine?
Sitat:
|
Sv: Skrelle aubergine?
Ja, de skal skrelles
|
Sv: Skrelle aubergine?
Tøys.
Aubergine skal selvfølgelig ikke skrelles. |
Sv: Skrelle aubergine?
Jeg har aldri skrelt aubergine! Blir ikke seigt heller.
|
Sv: Skrelle aubergine?
Auberginer skal ikke skrelles nei :nei: Da blir det jo bare slafs?
Men det er viktig å steke de litt først så de blir myke. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:03. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no