![]() |
Oksesener?
Dette fant jeg på nettet. Er det noen som har erfaring med de?
Har du smakt oksesener? Ren gelatin, kjempegode til å tykne kraft med (når bein brukes flere ganger blir jo bruskvevet «brukt opp»). Sener av andre dyr er vel akkurat det samme, men kun oksesener jeg har sett solgt i butikk (innvandrer). Konsistensmessig er det som fett, bare uten å være «fettete», om det gir mening. Avhenger av hvor lenge de er kokt, selvføglelig. Kan smakssettes med mye rart, da de ikke har særlig smak selv. Kjempekule greier! |
Sv: Oksesener?
Jeg kjøpte oksesener og måtte teste ut dette.
Etter å ha kokt det lenge, og satt det kjølig over natten, ble det en tykk gele i vannet. Dette må da være flott å bruke til fortykning av supper/sauer og annet? Er ikke dette kun proteiner? Jeg lager nå thaisuppe med kokosmelk, 1dl av dette proteinvannet, samt grønnsaker. :rolleyes: Anbefales. Hva tenker dere om dette? |
Sv: Oksesener?
Er det ikke det samme som gelatin omtrent?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:15. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no