![]() |
Gratinert fiskeform
Gratinert fiskeform
· Fiskefileter skives og legges i ildfast form. Ha salt, pepper og litt sitronsaft over. · Grønnsaker( purre, gulrøtter, squash, paprika, sopp, hvitløk og lignende) freses lett før det overhelles fisken. · Lettrømme · (1-2 ss sammalt spelt) · salt og pepper · litt sitronsaft · revet ost blandes og helles over fisken med grønnsakene. Stekes på 95°C (gjerne med steketermometer) til ferdig. Kjernetemperatur : · Rød fisk: 56-58°C · Hvit fisk: 60°C |
Takk Guro! Skal prøve denne, ideelt med sånn derre: Ta hva du har av grønnsaker... :)
Har laget en del fisk i det siste, fordi jeg har funnet ut den geniale greia å putte fisken i en form og sette inn i ovnen. Er ikke så glad i å steke i stekepanna. Har prøvd litt forskjellige krydder og urter og slikt, men ikke med rømme. Nam, vi elsker rømme (de fleste av oss i familen da). I hvert fall er vi veldig glade i fisk alle sammen. MHM skrev en oppskrift i journalen sin i går også, den må vi få inn under Oppskrifter. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:55. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no