![]() |
Mitt beste knekkebrød
Etter å ha testet forskjellige varianter av knekkebrød har jeg nå kommet frem til en oppskrift som jeg er så fornøyd med at jeg vil dele den med de som vil;)
I en bolle blander du: 2 dl glutenmel 2 dl knuste linfrø (jeg kjøper disse hos Europris) 1 dl solsikkekjerner 1 dl sesamfrø 1 dl gresskarkjerner 1 1/2 dl kruskakli 1 ts salt 3 1/2 dl vann (Jeg hadde også oppi karve, for jeg er så glad i det) La blandingen svelle en halvtimes tid. Fordel på to stekeplater med bakepapir, jeg pleier å bre blandingen utover v å legge bakepapir også oppå blandingen og stryker det hele utover - veldig enkelt og papiret glir lett av igjen. Sett ovnen på 200 g varmluft, senk til 150 g når du setter inn brettene. Stek 20 min - bytt plass og stek videre i 25 minutter. Jeg synes disse ble veldig gode, håper de smaker for deg som vil prøve også! |
Sv: Mitt beste knekkebrød
Hvor mange karber blir det av dette? Havregryn er vel ikke helt ketolysevennlig?
|
Sv: Mitt beste knekkebrød
Du har helt rett, havregryn er ikke det første man bruker på ketolyse - jeg lagde en ny blanding i går hvor jeg heller tok i mer knuste linfrø og det ble like bra:)
Jeg vet desverre ikke hvor mange karber det er i røra tilsammen. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no