![]() |
Spiring endrer næringsinnholdet og den glykemiske indeksen på frø, korn og frø
Det er interessant hvordan næringsinnholdet endres og blir mer lavkarbo-vennlig. Ved å spise spirede korn, frø og bønner får man i seg masse nyttig, og for vegetarianere mer protein også. Jeg er bare i begynnelsen av å forske på dette og håper å finne noen nøyaktige tall for næringsinnhold og kalorier før og etter spiring på forskjellige spire-emner + smaksforskjellene på de forskjellige spirene. Noen med erfaring og kunnskap om dette? Denne linken henviser til noe om næringsinnholdet http://www.kitchenstewardship.com/20...-of-sprouting/
denne henviser til smakene:http://www.hgtv.com/design/outdoor-d...seeds-pictures her er det mye info www.kitchenstewardship.com/2010/03/19/food-for-thought-the-health-benefits-of-sprouting/ |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:24. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no