Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Middag (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Jamies bakte torsk m/avocado, reker, fløte og ost (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5648)

Nille 22-06-05 22:04

Jamies bakte torsk m/avocado, reker, fløte og ost
 
2 porsjoner:

INGREDIENSER:
2 x 225 gr torske fileter uten skinn & bein
1 liten håndfull frisk basilikum - hakket
1 avocado uten skinn & sten
150 gram ferske reker uten skall (ikke spannreker - de blir seige)
1,5 dl kremfløte
150 gr modnet cheddarost - revet
extra virgin oliven olje
sjøsalt og nykvernet pepper

FREMGANGSMÅTE:
Formvarm ovnen til 220 grader
Smør en ildfast form med olivenolje
Krydre torskefiletene med salt og pepper og legg dem i formen
Fordel rekene over filetene, - dryss hakket basilikum over.
Skjær avocadoen i skiver og fordel over rekene.
Ha over den revne cheddar osten og hell kremfløten over.

Stek i øverst i forvarmet ovn i 20-25 min til osten er gylden og boblende
Krydre lett med salt & nykvernet pepper og server med grønn salat (eller hva du vil)

KNALLGODT :sikle:

mofe 23-06-05 19:30

Denne skal så definitivt testes ut imorra den dag :ja:

Men kan jeg bruke vanlig cheddar, eller må den være "modnet"?

Daizy 23-06-05 20:22

Nam! Flaks for jeg kjøpte akkurat en potte basillikum igår, så denne må jeg teste :ja:

Nille 23-06-05 21:48

Sitat:

Opprinnelig lagt inn av mofe
Denne skal så definitivt testes ut imorra den dag :ja:

Men kan jeg bruke vanlig cheddar, eller må den være "modnet"?

Yes vanlig cheddar er OK !:D

mofe 14-07-05 21:27

Denne skal jeg prøve imorgen :ja:

Daizy 14-07-05 21:51

Jeg prøvde den for ei stund siden - stooor suksess her i gården iallefall!
Et lite herremåltid :sikle:

Elanessë 17-04-08 22:43

Sv: Jamies bakte torsk m/avocado, reker, fløte og ost
 
Ang ferske reker... :o går det ann å kjøpe frosne en dag, og så bruke dem neste dag opptint da? Syns ferske her er så dyyrt.

Nille 18-04-08 08:52

Sv: Jamies bakte torsk m/avocado, reker, fløte og ost
 
Jada, det kan du, det er bare viktig at du ikke bruker spannreker, for de blir skikkelig seige og ekle !

Elanessë 18-04-08 08:57

Sv: Jamies bakte torsk m/avocado, reker, fløte og ost
 
Takk for svar..! Huff ja spannreker syns jeg er så ekle i utgangspunktet...

Iset 19-05-08 09:48

Sv: Jamies bakte torsk m/avocado, reker, fløte og ost
 
Helsike, jeg har bare spannreker og de må brukes opp NÅ. Jeg tror jeg prøver med spannreker, men da kan jeg jo feks. legge dem oppi mot slutten av steketiden? Jeg prøver, blir de ekle piller jeg dem bare ut.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:23.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no