![]() |
Fisk i form som Karin gjør det
Smør en ildfast form. Legg i frossen eller fersk fisk (den funker med begge deler, og med diverse typer fisk).
Strø på salt, pepper, paprikapulver, timian og en god dæsj (2-3 ss) med sitronsaft (eller hvitvin...). Legg på rikelige mengder av en eller flere av følgende greier, avhengig av hvor du er i Atkins-stigen: Purrestrimler Paprikastrimler (velg farge/r selv) tomatskiver erter (frosne) (dette er for de langtkomne i Atkins, eller tilsvarende - tell karber her!!!) Og gjerne et par smørklatter på toppen. Dekk formen godt med aluminiumsfolie, putt i ovnen på ca 200 grader og la stå til fisken er ferdig - i alle fall en god time. (Kan altså lages med fisk rett fra fryseren - da må du bare se etter eller prøve deg frem til når den er ferdig!!!) Brokkoli til, mener nå jeg... Gjerne smørdampet... |
Flott! Jeg elsker fiskeoppskrifter. Mer av det, mer av det!
Takk Karin. |
mmmm..namme. Må preøves idag. komemr nok til å ha på en dæsj rømme og jeg...;)
|
Rømme er aldri en dum idé... ikke fløte heller...
Det greie med denne typen grunnoppskrift er at den kan varieres nesten i det uendelige. Noen ganger slenger jeg en boks hakkede tomater oppi, så blir det saus. Gjerne en av de typene med tilsatt smak, f eks chili eller hvitløk. (At jeg selv ikke kom på å si rømme, kommer av at jeg unngår det så mye som mulig pga at mannen min har laktoseintoleranse.) |
Fisk og hakkede tomater..? Er deeeet no godt'a?
|
bacalao er jo fisk,løk og tommat og chilli det er jo kjempegodt.. og så potet da..
|
Jeg ble så nysgjerrig, så nå har jeg vært og kjøpt meg torsk og hakkede tomater. Resten av ingrediensene kjøper jeg imorra :)
|
*drar for å handle resten av ingrediensene*
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:16. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no