![]() |
Broccoli sufflè med ost
Broccoli sufflè med ost:
400 gr. broccoli 1 buljongterning + 2,5 dl vann fløte 3 ss soyaprotein +0,5 dl kaldt vann 75 gr. revet ost noen dråper sitronsaft 4 eggeplommer 4 eggehviter 1/4 ts salt pepper Stekeovn 200gr Rens broccoli og del den i små buketter 1. Kok opp buljongterningen i 2,5 dl vann, legg i broccoli og kok i 5 min 2. Ta opp broccoli og la den renne av i etdørslag over en bolle, tilsett så mye fløte i kokekraften at det blir 3 dl væske. Lag jevning av soyaprotein og kaldt vann og visp den i kokende melkeblanding. Kok sausen i 2-3 min 3. Knekk eggene og skill hviter fra plommer. Trekk kjelen av platen og rør eggeplommene i sausen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Rør i broccolien. 4. Visp eggehvitene stive og vend forsiktig inn i sufflerøren. Bruk slikkepott og arbeid forsiktig så ikke luften i eggehvitene slås ut igjen. 5. Hell røren forsiktig i formen og stek suffleen i 40-50 min, eller til den er godt hevet, gyllen og fast. Serveres umiddelbart. Husk å ikke åpne stekeovnslokket under steking for da faller den sammen. Totalt karbe innhold er: 16 og retten passer til ca 3 personer.. |
Mmmm...høres vidunderlig ut! Dette skal prøves ut...:)
Kjekt å kunne bruke broccoli på forskjellige måter... Takk for at du deler oppskrift :D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:03. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no