![]() |
Er det noen kinesere her?
Hei på dere!
Det hender jeg kjøper kinamat fra forskjellige restauranter og den gode sur-søt-sausen er forholdsvis lik fra sted til sted. Jeg lurer veldig på hvordan jeg lager den selv? Er det noen her som tilfeldigvis er kineser, jobber på kinarestaurant, eller kjenner noen som kan hjelpe meg med nøyaktig hvilke igredienser jeg trenger for å lage sur-søt-saus slik de lager den på kinarestauranter? |
Vet ikke hvordan den lages men prøv: Uncle Ben's Sweet & Sour saus i butikken.
|
1 kjapt nettsøk http://www.lowcarbfriends.com/bbs/sh...ad.php?t=29203
|
oppskrift
1 ss maisenna, 2 - 3 ss ris eller hvitvinseddik og 1 ss fruktose røres ut i ca 1/2 til 1 dl vann og helles over kjøttet / fisken / grønnsakene i pannen. Kokes inn i ca 2 minutter. Lykke til!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:07. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no