![]() |
Bacalalo
4 porsjoner
700 gram utvannet klippfisk, filetstykker 1 dl olivenolje 4 stk løk i terninger 2 ss tomatpure 6 stk tomat i skiver 2 stk rød eller grønn paprika, skiver En halv chili. finhakket Rens klippfisken fri for skinn og ben og del den i passelige stykker. Varm olivenoljen i en gryte, surr løken og rør inn tomatpureen.Legg klippfisk, tomater, chili og paprika lagvis ned i sausen. Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til ingrediensene er ferdig kokt, det tar ca 1 time. Server med kokte poteter eller brød. Poteter kan også skjæres i skiver og legges i gryten sammen med fisk, tomater og paprika. |
Å det så godt ut, - akkurat som Bacalao :p
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:17. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no