![]() |
Lam Korma
1 kg lammefilet
1 kg løk 200 g tomater 100 g cashewnøtter 50 melonkjernefrø salt etter smak 25 g garam masala 1 dl fløte 1 dl matolje 50 g ingefær 1 ts hvitløk 0,25 ts kardemomme Skrell løken, kok den litt mør, og kjør den i hurtigmikser før den helles i en bolle. Skrell ingefær og hvitløk og kjør i hurtigmikser til tykk pasta. Tomatene kjøres også i hurtigmikser, og helles i bolle. Cashewnøtter og melonkjernefrø legges i varmt vann i 15 min, før vannet helles av og de kjøres i hurtigmikser. Varm oljen i en stekepanne på middels varme. Hell ingefær- og hvitløkspastaen over i pannen og rør godt til den får en gyllenbrun farge. Tilsett tomater og la steke sammen i 15 min. Tilsett løk, og la steke i 15 min til. Tilsett nøttene og kjernefrøene, deretter salt, garam masala og kardemommepulver. Tilsett lammefileten og la den bli godt stekt. Hell på fløte og la alt putre på lavere varme i noen minutter før servering. |
1 kg lammefilet + 1 kg filet? Skrivefeil, eller kan vi bare velge en filet vi ønsker selv? :fnis:
|
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no