![]() |
Soppstuing
Noen som vet hvordan man lager soppstuing som man har til lammelår?
|
Jeg lager min egen versjon, veldig enkel, men vet ikke om det er slik du hadde tenkt deg:
Jeg bruker helst aroma-champignon (de som er lysebrune, men ellers like champignon) du kan bruke all slags sopp til denne. Sopp etter ønske hakket løk evt. bacon i biter kremfløte Sopp etter ønske renses og skjæres enten i skiver eller passende biter. Krydres med salt og pepper. Når lett gylne pleier jeg å ha oppi 1/2 hakket rødløk, freses videre tilløken er blank. Hell over 1-2 dl fløte og la loke inn til fyldig kremete stuing-konsistens. Noen ganger er det god med litt stekte baconbiter også oppi, men ikke til lam tror jeg... |
lam krever hvitløk. min anbefaling er derfor noe hakket hvitløk i NILLEs stuing.
hede |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no