![]() |
Fyllt soppsalat
20 sjampinjonger
60 g pesto, avkjølt 100 g ruccola 1 grønn eikebladsalat 12 små svarte oliven 50 g skivete halvtørkede eller soltørkede tomater 1 ss grovhakket basilikum parmesanskav, til dryss Dressing: 3/4 dl olivenolje 1 ss hvitvinseddik 1 ts dijonsennep Skjær av soppstilkene ved hatten, og grav ut resten av stilken med en skje. Fyll soppen med pesto. Lag dressingen - pisk sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper. Fordel ruccola- og eikebladsalaten på et serveringsfat. Topp med sopp, oliven, tomat og basilikum. Drypp dressingen over salaten, og pynt med parmesanskav. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no