![]() |
Japansk kamskjell- og ingefærsalat
300 g ferske kamskjell, uten rogn
100 g små spinatblad 1 liten rød paprika, skåret i svært tynne strimler 50 g bønnespirer 1/4 dl sake 1 ss limejuice 2 ts revet palmesukker (evt. noe annet..?) 1 ts fiskesaus Renskjær skjellmaten for årer, hinner og harde hvite muskler. Pensle en grillrist lett med olje. Grill skjellene i omganger i 1 minutt på hver side, eller til de er gjennomstekt. Andrett spinatblad, paprikastrimler og bønnespirer på fire serveringstallerkner. Fordel kamskjellene på toppen. Lag dressingen: pisk sammen sake, limejuice, palmesukker og fiskesaus. Hell det over salaten, server straks. Oppskriften inneholder palmesukker - men noe annet kan helt sikekrt brukes...? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:24. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no