![]() |
Karry-reker m/blomkål
1 Blomkålhode skæres i skiver.
Fjern midtstilken så bukettene løsner. Kok i litt lettsaltet vann i ca 6 min eller til nesten såpass mørt som du vil ha det . 1 boks med reker skylles og legges i bunnen av en form sammen med 100 gr smør, 2 ts karry og et knust hvitløksfedd eller to. Når blomkålen er ferdig legges denne over rekene. Sett lokk på og la stå i et par min. Til smøret har smeltet og rekene har fått lunk. Rør om og spis...gjerne med en rømmeklatt og en Lindberg- eller soyabrødskive ved siden av. Litt snaddermat.:) |
Sv: Karry-reker m/blomkål
Sitat:
Hvor mange personer er dette til? *mas-mas-mas* |
Sv: Karry-reker m/blomkål
Sitat:
Blomkålhodene er ikke så store nå så jeg ville ha brukt ett blomkålhode pr. pers...og nesten en liten boks reker pr pro...eller en stor til to:D Veldig lett mat vet du...så det trengs litt reker....skal det bli noe mat i det. Sånn ca....:p Gødd løkk:klem: :love: |
Sv: Karry-reker m/blomkål
Sitat:
Jeg så bare for meg at det ble bare sånn "knørv-knørv-knørv" hvis jeg skulle skjære det i skiver skjønner'u vel - så jeg måtte spørre i tilfelle du hadde skrevet feil. :lol: Nå ler jeg godt her!! MYE morsommere en fotballkamp på TV'n! :ja: |
Sv: Karry-reker m/blomkål
Sitat:
|
Sv: Karry-reker m/blomkål
dere er no søta da :love:
|
Sv: Karry-reker m/blomkål
*Fniiis*
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:32. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no