![]() |
glutenfritt mel..
når jeg gikk på ungdomskolen var jeg med mamma en gang til en naturmedisiner, han testa meg for mang matvarer ved å legge matvaren på en plass og måle i hånden min med en annen ting.. husker ikke helt dette..
men uansett så fikk jeg en lang liste over ting jeg burde holde meg unna, mel, poteter sukker margarin osv. når jeg tenker over dette så er jo dette karbovarer. og etter dette gikk jeg over på glutenfri kost og uten sukker og melk om jeg ikke husker feil. fikk masse energi og gikk ned i vekt.. akkurat som nå.. men da spiste jeg glutenfritt mel. og da kommer jeg til spørsmålet mitt: Tror dere jeg kan spise glutenfri mat uten å legge på meg så fort?? |
Sv: glutenfritt mel..
Sitat:
|
Sv: glutenfritt mel..
Du får prøve da vettu. :)
Du tåler gjerne et litt høyere karbenivå når kroppen din slipper å stresse med mat som belaster den i tillegg. |
Sv: glutenfritt mel..
det skader jo ikke å spise glutenfri mat selv om man ikke har cøliaki... men er det så mye glutenfritt lavkarbomat å få tak i da?
|
Sv: glutenfritt mel..
Takk for svar dere... jeg tenkte no ikke på lavkarbo da :P men pizza bunner og slikt når jeg har kommet ned i vekt.
glutenfritt smaker jo ikke like godt.. men det er helt greit.. og med nok fiberhusk og sånt så blir det mye bedre og.. jeg lærte teknikken sist jeg holdt på med det.. men lise har vel litt rett i det med at kroppen klarer ikke å fordøye mat den vil ikke vil ha samtidig som karbohydrater.. at jeg da klarer å fordøye mer om det slipper å bli dopet på gluten. jeg tålte heller ikke spelt på den testen. |
Sv: glutenfritt mel..
Nei, for spelt har også gluten. :)
|
Sv: glutenfritt mel..
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:52. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no