![]() |
[Jul] Gratinert juleskinke
Gratinert juleskinke
Juleskinke er røkt skinke. Den veier uten ben 1-3 kg. Steking: Pakk skinken inn i aluminiumsfolie og legg den i langpannen. Stikk steketermometeret inn i den mest kjøttfulle delen. Stek på lav varme, 95°C til termometeret viser 68°C-72°C (?). Drøy time per kilo? Kan serveres uten gratinering, varm eller kald. Holder seg i kjøleskap omtrent en uke. Gratinering: Skjær svoren av den ferdigstekte skinken. Bland · 6 ss sennep · 2 eggeplommer og pensle skinken. Dryss på · 1 dl finhakkede/malte mandler/peanøtter Stek i forvarmet ovn 200°C i ca 15 minutter. |
Sv: [Jul] Gratinert juleskinke
Denne Julekinken høres god ut den må eg prøve? Eg trode at Kinke var var af Svin men no ble eg glad for å høre dette for eg har bestemt meg for at eg ikke skal ha Svin så nu kan eg bare gå i butiken med god samvitighet |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:59. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no