![]() |
[Jul] Juletapas
JULETAPAS
Tapasribbe (6) ?* (Sviskeglasert ribbe) · 600 g ferdig stekt ribbe Fjern bena og del i passe porsjonsstykker. Smør inn med sviskepuré og stek i ovnen på 200°C i 20-30 minutter. Sviskepuré: · 15 svisker · 4 ss hakkede hermetiske tomater · 2 ss basilikumblader · 1 ts honning · ½ ts salt · ½ ts pepper Alt kjører til puré med stavmikser. Tapaspølse (6) *? · 500 g julepølse, vossakorv etc skjæres i 4-5 cm lange biter og varmes raskt i stekepanne eller ovnen på 200°C. Sett på høykant på et fat og topp med en spiseskje rødkål, ertepuré, kålrotstappe, potetmos, blomkålpuré el. Tapaspinner *? · Diverse kjøttrester (ribbe, sylte, juleskinke, lammelår, såssiser etc) i store terninger Tres på coctailpinner sammen med · svisker · aprikoser · (jarlsberg) · (soltørkede tomater, biter) · (fiken) Setter på en tallerken med en salatseng av · ruccula salat · olivenolje · salt & pepper Tapaslefsetull *? · 2 ss snøfrisk · 4 ss crème fraiche/ lettrømme · 2 ss finhakket dill/ gressløk blandes i en lite bolle. · ¼ avokado skrelles og skjæres i tynne skiver. Drypp over litt · sitronsaft På · 2 lefser smør utover ostekremen, fordel avokado og · 8 skiver røkelaks Rull sammen og oppbevar i kjøleskap. Skjær i 2 cm tykke skiver, legg med skjøte ned på et fat. Bruk alternativt ’Rakefisk som lefsetull’. ’Smør’ · rakefisk på · lefse Fordel · hakket egg · purreringer over rull tett sammen. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:49. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no