![]() |
Kjærligheter
Fant denne og har SÅÅ lyst på!:sikle:
Så, her kommer det (dumme?) spærsmålet.. Kan man lage disse med eks fruktose istedenfor sukker? Vet jo at når sukkeret som smelter og blir til karamell.. Vil søtningsmiddel "oppføre" seg likt under varme? Deilige karameller!!!! Antall porsjoner: 5/6 Tilberedningstid: 60 min. Ingredienser: 3dl Fløte 3dl sukker 3dl lys sirup 50g margarin Mandler Tilberedning: Bland sammen fløten, sukkeret, sirupen og margarinen oppi et kokekar. Kok deretter på sterk varme i 40 min. Rør innimellom. Ha det oppi former eller små kremmerhus. |
Sv: Kjærligheter
Fruktose har lavere smeltepunkt en sukker. Derfor er slikt litt komplisert. Det er endel kjemi og konkrete temperaturer i dette med karameller og ikke minst sukkertøy. Men karameller som dette er nok lettere en sukkertøy. Du må prøve deg fram med koketiden, og ta karamellprøven underveis.
Men du har jo sirup også i denne oppskriften da. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:01. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no