![]() |
Annes kyllingsuppe
Annes Kyllingsuppe
4 personer 1 kylling 2 løk 10 dl vann+ 1 hønsebuljongterning Saften av en sitron Et par persillekvaster 1 purre 1 gulrot ca 25 g sellerirot 1-2 ss smør 2 ss mel....etter ønske 4 dl melk eller 50/50 melk fløte estragon 1. Del kyllingen i 4 og vask godt.. Skrell løk og skjær den i fire båter. Kok opp vannet med buljongen og sitronsaften. legg i kyllingstk, løken og persillen. La alt koke under lokk på svak varme i ca 30-40 min. Skum av. 2. Ta opp kylling og fjern skinn og bein før den blir kald (lettere å få av på varm kylling). Skjær kjøttet i pene skiver/biter. Skyll purren og skjær i skiver. Skrell selleri og gulerot. Skjær dem i tyyynne strimler a 3-4 cm. 3. Fres grønnsakene i en kjele. Dryss over mel og spe med melken og 6 dl avsilt buljong. La koke i 5-10 min. Legg i kyllingstk og gi suppen et oppkok. 4. Server suppern garnert med estragon og gjerne en rømmeklatt Jeg har ofte litt mer grønnsaker i en beskrevet her.....og ha i grønnsaker etter smak og lyst. Vel bekomme......:) |
Sv: Annes kyllingsuppe
Denne så veldig god ut, Anne!
Men man kjøper rå kylling da, eller? Hvordan vil kyllingbryst gjøre seg i forhold? Og tips til andre grønnsaker enn gulrot og sellerirot å bruke? (overjordgrønnsaker..) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:44. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no