![]() |
Asparges med spekeskinke
1 bunt frisk asparges
Spekeskinke Revet parmesan Pinjekjerner Sesamfrø Tilberedning: Skjær av de nederste 2-3 cm på aspargesen, og skrell dem. Kokes i saltet vann i 3-4 minutter og avkjøles raskt i kaldt vann. Pinjekjerner og sesamfrø stekes sammen med olje (gjerne en blanding av oliven og f.eks valnøttolje) til de blir gyldne. Legg spekeskinken på tallerken først og fordel 2-4 asparges pr prosjon oppå. Deretter 3-4 ss med pinjekjerner/sesamfrø/olje. Til slutt litt revet parmesan på toppen. |
Sv: Asparges med spekeskinke
Dette må prøves, men liker ikke pinnekjerner da. kan vel bare droppe de kansje???:confused:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:38. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no