![]() |
Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
Mitt spørsmål er altså om jeg MÅ ha eggehvitene i? Hvorfor? For å øke proteinene? Og de skal ikke piskes stive, men blandes i de andre eggene? |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Eggene skal sikkert piskes sammen med eggehvitene, og de er nok tilsatt for å øke proteinene, vil jeg tro. De har jo ingen annen åpenbar funksjon. *sukk*
Jeg som har forbud mot nøtter... |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Uffda.. Jeg har spist masse nøtter de siste dagene, og har gått ned 3 kg siden tirsdag (ja, Ziggy, jeg MÅTTE bare...) og mistet flere cm. (8 cm tilsammen på hofter, mage og lår!). :eek:
Så jeg spiser nøttene mine med god samvittighet. Men om vekta stopper opp, så er det nok det første jeg kutter ut for en periode. :) Søren, er jeg virkelig nødt å ha de pokkers eggehvitene..? Vet jeg kan bruke plommene senere, men allikevel.. :sur: Kan jo lage iskrem etterpå da.. Bruker jo plommer der. |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Bruk plommene i pannekakerøre i morgen, eller lag noe annet godt. Jeg har ofte omvendt problem...:p
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Hehe det burde kanskje jeg og ha. :flau: :knegg:
Jepp, finner alltids noe å bruke plommene på. :D Tusen takk snuppe. :D |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
Om du vil, så kan du bruke 25 gr gelatin eller 6 gelatinplater for å øke proteinandelen... |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Denne?
500 gr delfiafett 375- 500 gr 70% sjokolade 1 dl kremfløte 150 gr mandler 150 gr hasselnøtter 80 gr usøtet kokosmasse 12 hele egg Fra dette innlegget: http://forum.lavkarbo.no/showpost.ph...1&postcount=13 Der er det jo verken gelatin eller eggehvite. Får litt sånn avsmak av gelatin jeg, etter at jeg laget en sjokolademousse (lavkarbo) på 17. mai i år, den hadde en helt vemmelig konsistens pga gelatinen. :eek: Gele går greit, men gelatin i en delfiakake?? Sikker på at den ikke blir litt sånn "skjelvende" da? :eek: :kvalm: |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Forresten, jeg syns det blir litt mye med 500 gram sjokolade, så jeg vil helst lage en versjon med 250 gram sjokolade og kokosfett, iallefall første gangen jeg lager kaka. Tenk om jeg ikke liker den, liksom.. Mye penger rett i dass.
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
Så du bør ikke forvente en like kraftig vektnedgang i tida som kommer... det er derfor jeg mener du bør sette vekta bort til noen du kjenner slik at du ikke veier deg igjen....bare fordi den sto der... liksom...:mad: Da fortsetter du med å bruke målbåndet uten å være opphengt i vekta.... men jeg anbefaler deg heller å lage deg en slankeløkke på den størrelsen du målte om hoftene/magen... for det er mer oppmuntrende og inspirerende å faktisk SE hvor rommelig slankeløkka blir etter hvert som tiden går... og så slippper du å tenke på tallene her også... Om du vil, så kan du kontrollere med vekta og målbåndet en gang i måneden...ellers bruker du slankeløkka som er fri for tall og andre ulumskheter som fort kan lede til.... ja du vet....;) |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Ja jeg vet at det meste er vann, men det var nettopp derfor jeg stusset over at HOFTENE og LÅRENE var blitt mindre.. Trodde det helst var magen som ble mindre i begynnelsen når man mister vann. Men jeg skal ikke klage. :D
Ja, jeg skal sette vekk vekta, få mannen til å gjemme den, men jeg SKAL veie meg en gang i måneden iallefall, og det gleder jeg meg til. :D Samtidig bruker jeg målebåndet, syns det er greiest. Vil ha det svart på hvitt, egentlig. |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Hehe. :D
Jeg tror jeg prøver med den uten eggehvite og gelatin, og halverer. :sikle: Må jo begynne å teste ut litt. :D |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
Gleder meg mye at du er villig til å prøve dette.. tror faktisk det vil hjelpe deg en del på veien... da du heller kommer til å fokusere på selve kostholdet heller enn på tallene.... |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Tusen takk for all hjelp, Ziggy! Du er bare god, du! :klem:
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Jeg kan skrive under på det Ziggy sier om SF. Mer inne på SF-forumet.
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
denne slankeløkken var genial! *finne frem tau og måleresultatene for januar..*
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Dette har jo ikke så mye med delfiakake å gjøre da.. :o Men at jeg bare skulle si at jeg har også sluttet å veie meg. Nå skal jeg først inn i en bukse, som er innmari trang nå - også til slutt så skal jeg inn i en bukse som jeg ikke får over låra en gang :)
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Ja det med å måle seg i bukser er jo genialt!!
Jeg har 7-8 bukser liggende i forskjellig størrelse nedover. Den største er i størrelse 54 (bruker 56 nå :eek: :eek: :( ) og den minste er i størrelse 40 (som er mitt mål, for jeg har former og kan ikke bli TYNN). Jeg prøver den øverste til jeg er kommet oppi den og den ikke er trang. Når den blir litt løs, prøver jeg neste bukse. Sånn fortsetter jeg til jeg passer den underste/minste, og da er jeg i mål. :D |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
|
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Hehe, jo men jeg tenkte egentlig ikke over det før du sa det nå... Så tusen takk!! Hehe neida. Men jeg føler selv det er en fin måte, for jeg ser jo også på haugen av for store bukser som blir større og større. ;)
Nå kjenner jeg at buksene mine i 56 begynner å løsne, jeg måtte dra den ene opp HELE tiden idag... Plagsomt, men litt gøy også hehe. Dette er en litt irriterende fase, for jeg er midt mellom størrelse 56 og 54... Men snart er jeg 54 og da kommer jeg oppi 3 nye bukser i skapet mitt. TJOHO!! Det ble ikke delfiakake allikevel i helgen, for jeg fant bare dyre 86 %sjokolader (40 kr for EN!!), så jeg venter litt. Kjøpte heller en sukkerfri (maltitol) sjokolade, mørk, til 28 kr. Har aldri sett den før, må være noe nytt. Så veldig god ut. Det er jo kommet en haug med nye sukkerfrie sjokoladeting nå! Lignet litt på Cavalier. Kan ikke spise mer enn ca halve plata, men da tar jeg den siste halve i morgen. |
Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:
Sitat:
Trodde vi lærte på skolekjøkkenet på barneskolen at gelatin kom fra havet, men så leste jeg dette greiene her: Hydrolyzed Gelatin Protein vs. High Quality Whey Protein (Står under den overskriften ca midt på sdien) Gelatin er vel ikke noen god proteinkilde eller? :rolleyes: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no