Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lavkarbo generelt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ricotta ost (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=7231)

nøtta 12-12-05 12:32

Ricotta ost
 
Jeg har en ricotta ost i kjøleskapet som går ut på dato i dag ... er det noen som har noe tips til hva jeg kan bruke den til ? middag, dessert, bakverk ??

En annen ting er at det står fresco colle, blir det nesten det samme som cotage cheese det da ? ungår nemelig cc burde jeg da også unga ricotta ?

En siste ting :p er at næringsinnholdet er
134 kcal
9g protein
2g khd
10g fett

er dette den magre varianten ? ( står ingen ting om det ...) eller skal folk ha den ENDA magrere :rolleyes:

Takk for alle svar !! :D

Iset 12-12-05 13:27

Sv: ricotta ost
 
Så en oppskrift i Mat&Helse der de blandet like deler Ricottaost og pisket krem og hadde noen bær oppi. Blir vel omtrent det samme som CC med krem og bær, men jeg tror Ricotta smaker bedre. Hadde forresten en ss Muscovadosukker i også, men bruk det søtstoffet du vil. :)

nøtta 12-12-05 15:15

Sv: ricotta ost
 
så ricotta ost er ikke så bra da hvis man skal ungå cc....

Takk for svar Iset, du er knuppen ;)

Aline 12-12-05 18:34

Sv: ricotta ost
 
vet ikke forskjellen på cc og ricotta, men det er supergodt blandet med litt søtstoff, masse kanel og hakkede nøtter :sikle:

nøtta 12-12-05 19:24

Sv: ricotta ost
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Aline
vet ikke forskjellen på cc og ricotta, men det er supergodt blandet med litt søtstoff, masse kanel og hakkede nøtter :sikle:

åh god ide ! takk !!

Victory 14-01-10 12:46

Sv: ricotta ost
 
Hei!

Er denne ricotta noe tilsvarende kesam?

Carisma 14-01-10 22:47

Sv: ricotta ost
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Victory (Innlegg 815944)
Hei!

Er denne ricotta noe tilsvarende kesam?

nei, det er mer som fetaost.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:26.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no