![]() |
Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Eller hva heter det.. Huden? Jeg kjøper bacon i store stykker, altså ikke de flatpakkene med tynnnnne skiver.
Og da er det jo en sånn tykk "hud-sak" som er oppå.. skjærer dere av den? For blir ikke den veldig seig? Jeg steker alltid på svak varme - så da blir den jo ikke noe sprø. |
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
jeg kjøper bacon uten svor... men om jeg hadde hatt svor på, så hadde jeg sikkert skjært den av :ja:
|
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
SVOR er det det heter ja!!
|
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Hei
Svoren er nesten rent protein, faktisk av dårlig kvalitet, og seig å tygge. Vekk med den. Vennlig Hilsen Torkil |
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Sitat:
Men da vet jeg det - tusen takk! |
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Skjærer bort svoren ja. Ekkelt!
|
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Æsj ja. Bort med den. :eek:
Jeg skjærer nesten av alt det hvite også... Liker best filetbacon, bare kjøtt og ikke noe fett. :flau: Men så supplerer jeg med fett ved siden av da. Har feks endel fløte i eggerøra osv. |
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Æsj....??!!?????
Svoren er det beste jeg vet, og noe protein skal man jo også ha. Jeg beholder den...synes den er akkurat passe seig å tygge. Det hender jeg til og med spiser flesket rått, altså uten å steke det. Nam. Jeg antar at effekten er den samme, stekt eller ustekt? |
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
:eek: :eek:
Hehe, hver sin smak. :D |
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
aldri mer bacon svor paa meg *ugh* :liste:
|
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Jeg spiser ikke gris i det hele tatt..
Forresten, jo! Jeg spiser bacongull...urk.. |
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Jeg skjærer ikke av fettet, men somregel skjærer jeg av svoren. Kommer an på hvor tylke skivene er. Eneste svoren jeg spiser egentlig er den på svinesteika eller ribba !
|
Sv: Skjærer dere av den tykke delen av baconet?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:56. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no