![]() |
Sjokoladeiskake
1 Vedlegg
Bunn:
sukkererstatning tilsvarende 125g sukker 150g malte mandler 4 stivpiskede eggehviter blandes samen og tømmes i en 24cm springform. steken på 150 grader i ca 40 minutter på nederste rille i ovnen. Krem: 2 eggeplommer 1dl sukkererstattning (90g) (tilsvarende sukker) (står i minn oppskrift at dette skal bli eggedosis.. men jeg fikk ikke det helt til.. så jeg bare blanda det godt) 3,3dl fløte (en putt) 100g mørk sjokolade. bland stivpisket fløte og eggedisisen lett, Grovhakk sjokoladen og rør det inn i kremen. ha kremblandingen over bunnen og sett kaken minst 2 timer i frysen før servering. vist kaken står lenge i frysen hjelper det å ta den ut 1/2 time før den skal serveres. HIMMELSK! (eller jeg har ikke smakt den med sukkererstattning enda.. resultatet kommer om ca 2 time :p) men kremen var himmelsk god før den ble satt i frysen. spurte eiger av oppskrift om man måtte røre i isen for at det ikke skulle bli iskrystaller.. hun gjorde det aldri, og det er aldri iskrystaller i den.. |
Sv: sjokoladeiskake
Den hørtes sinnsykt god ut.... få høre om resultatet? Når jeg har fått bort sukkeravhenigheten skal jeg lage den. Kroppen min skal avvenne seg med endel søtt først ;-))
|
Sv: sjokoladeiskake
ble veldig god!! kan sikkert bruke hva som helst.. frukt, bær, bringebærsjokolade, appelsinsjokolade.. det er jo egentlig en daim kake.
|
Sv: sjokoladeiskake
Nå har jeg lagt til et bilde av denne gode kaken, bare for å friste dere LITT mer ;)
|
Sv: sjokoladeiskake
Huff, den så god ut :D Hvor mange karbs er det i denne, a?
|
Sv: sjokoladeiskake
hakke peiling :p regner ikke lenger.. har gitt opp :p
|
Sv: sjokoladeiskake
ca 16 i bunnen og 10 i fløten, og 34 i sjokoladen, og så kommer det anpå hva type sukkererstattning man bruker. kutter man ut sjokoladen og bruker lit tbringbær eller noe sånt istedenfor minker jo innholdet en del.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:40. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no