![]() |
Hvordan smørdampes grønnsaker
Bruker for lite grønnsaker i kosten min, dette har jeg tenkt å gjøre noe med. Så derfor, hvordan smørdampes grønsaker på best måte. Eksempelsvis broccoli; kokes den mør i vann først og dampes i smør etterpå eller smørdampes den fra rå tilstand. Evt krydder, salt og andre ingredienser? Noen som kan forbarme seg over en analfabet i kokkekunsten.
GINOK |
Sv: Hvordan smørdampes grønnsaker
Fra en ekspert:
Sitat:
|
Sv: Hvordan smørdampes grønnsaker
Jeg følger "oppskriften" bak på brokkoliposen. Smelt en stor klatt smør i en gryte, legg i frossen brokkoli og ha lokk på. La dem surre i smøret (middels varme) til de er møre.
På den måten slipper man å tømme ut vitaminrikt vann. :D |
Sv: Hvordan smørdampes grønnsaker
Jeg bruker dampkjele og slenger smør på i de siste dampeminuttene. Denne metoden kan også brukes med dampboks i mikroovn.
|
Sv: Hvordan smørdampes grønnsaker
jepp, bare å sette igang...min favoritt for tiden; smørdampet fennikkel!!!
|
Sv: Hvordan smørdampes grønnsaker
Sitat:
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:17. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no