![]() |
Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Jeg har kyllingvinger i fryseren - lurer på tips! :)
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Fra "500 Low Carb Recipes" av Dana Carpender
DEILIGE KYLLINGVINGER Kyllingvinger 150 gr fersk-revet parmesan ost 2 ss tørket persille 1 ss oregano 2 ss paprika 1 ts salt 1/2 ts sort pepper 100 gram smeltet smør Forvarm ovn til 180 grader Bland revet ost og alle krydderne i en bolle Dekk langpanne eller egnet form med aliminumsfolie (hvis du IKKE dekker den med folie vil du angre der du skurer form i ukesvis etterpå...) Smelt smøret i en bolle Dypp kyllingvingene en og en i smøret og så i krydderet og plasser i formen. Stek i en time midt i ovnen - enjoy ! :sikle: I denne oppskriften er det lite eller ingen karber Hvis du liker veldig spicy mat, kan du prøve denne: SPICY KYLLING VINGER Kyllingvinger 1 ts cayenne pepper 2 ts organo 1 ts karri 2 ts paprika 2 ts timian Forvarm ovn til 190 grader. Dekk form med folie etc etc. Legg vingene i form og dryss krydderblandingen over - snu vingene og dryss ansre siden også. Stek i 45-50 minutter til de er crispy. Disse er gode servert med ranch- eller blåmuggost dressing og selleristenger...... eller kanskje denne mixen faller mer i smak: PAPRIKA VINGER Kyllingvinger 3 ss olivenolje 2 fedd hvitløk, knust Forvarm ovn til 180 grader. Dekk form etc etc. Legg vingene i formen slik at de ikke ligger inntil hverandre. Bland ingrediensene og bruk skje for å fordele mixen på alle bitene. Strø over salt og pepper og så passe med paprikapulver slik at vingene får fin rødfarge Stek i 15-20 minutter, ta ut av ovnen, snu vingene, og gjenta prosessen med først olje/hvitløk og så salt, pepper og paprika. Stek i 45 min - 1 time, og snu hvert 15-20 min. |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Åh, tusen takk!! :klem: Alle oppskriftene så deilige ut :sikle:
Siden det er søndag i morgen og jeg ikke har all verdens i huset tror jeg det blir paprikavingene denne gangen... Gleder meg til i morgen :ja: |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Disse må jeg prøve! Har endel rå kyllinglår i fryseren!!
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Vend de godt i kebabkrydder og hiv de på steikepanna.. Skikkelig snadder..
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Hva er kebabkrydder da? Jeg mener - får man kjøpt en ferdig kebab-krydderblanding? Eller, hva krydrer man kebab med?
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Fås ferdig på glass a la Black boy.. Digg og uten sukker..
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Da er "Nilles Deilige Kyllingvinger" prøvd ut med godt resultat.
Hadde krydderet - sammen med geitemelkost (Mancheco) isteden for parmesan - på rå kyllinglår, og det ble nydelig. Dette blir nok en gjenganger hos oss!! Takk for oppskriften Nille. |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Så geitemelkost funka altså ! Stilig ! Trodde det kun funka med skikkelig harde oster som rives veldig fint. Skal bringe infoen videre, dette er det sikkert flere som vil prøve !
Tusen takk :D |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Mancheco er en geitemelkost med hard konsistens, den kan kanskje minne litt om permesan i smaken; litt skarp - veldig god syns jeg (helt annerledes enn Snøfrisk hvitost). De har den i ferskvare/ostedisken på Meny, butikkpakket. Kjørte den i minihakker'n og blandet med krydder.
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Nå har jeg vært og handlet blåmuggost og selleri og creme fraiche. Skal lage spicy kyllingvinger :sikle:
Det hørtes godt ut med Manchego-ost... men smaker det mye "geit"? :p Har så smått tenkt å gå over til geit/fåreoster pga blodtypedietten, men er ikke noe glad i den typiske geite/sauesmaken... :o |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Hvis du liker det skikkelig spicy, så prøv Piri Piri fra Black Boy...
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Sitat:
|
Utrolig god "krydderblanding" til kylling
Sitat:
Må bare "slå et slag" for denne! Har servert den noen ganger nå - senest i går kveld - og den er utrolig god. Jeg pleier å "duppe" rå kyllinglår i denne blandingen (kuttet ned til ca. 100 g finrevet fersk permesan) og steke de i langpanne ca 175 g i 1 time. Fungerer også bra på kyllingpryst, men aller best på rå lår. |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Sitat:
Sitat:
Ska man bare legge de i ovnen på folie,eller ska man ha folien runt kyllingen så det blir små pakker? |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Jeg pleier å krydre kyllingvinger med Hindu kylling tandoori krydder, det er grisegodt! Og litt santa maria chili explotion. bare drysser på jeg, trenger ikke smør eller olje eller noen ting da, enkelt og greit!
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Sitat:
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Sitat:
Dette va middagen min idag!! Å jag må si,att det er den DEILIGASTE kylling jag noen gang har smakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sikle: :sikle: :sikle: Lagde som oppskriften men med Kylling indrefilè... Og litt chilipulver istedet for paprikapulver... Brukte MASSE parmesanost som jag "panerte" kyllingbitene i ,og det som blev over drysset jag over langpannen.. Serverte wookgrønnsaker til.. Dette anbefaller jag sterkt,og jag kommer å lage dette ofte..Med litt variasjon i kryddene kanskje:D |
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
Denne MÅ jo bare dyttes på.....!!;)
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
denne skal jeg virkelig prøve på!! :D
|
Sv: Forslag til krydring etc av kyllingvinger?
*dytte*
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:43. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no