![]() |
Pizza med "ekte" bunn!
Jeg fant denne på et amerikansk lavkarboforum, og alle var helt imponert over hvor "ekte" skorpen/bunnen smakte! Brukeren la ut et bilde også, og siden det er copyright på bilder så tør jeg ikke legge det direkte ut, så dere må nok regge dere om dere vil se bilde av pizzaen. Den ser jo helt ekte ut! :eek:
http://forum.lowcarber.org/gallery/s...?i=19711&c=504 http://forum.lowcarber.org/gallery/s...?i=19738&c=504 :eek: :eek: :sikle: Istedetfor pannekakemix var det ei som brukte soyamel og sa det ble kjempegodt allikevel, men siden jeg ikke helt klarer å stole på det så vil jeg prøve med Atkins bakemix. Sitat:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
hede |
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Håper noen kan svare før om et par timer, for da skal jeg i butikken. :)
Nille? |
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Hmmm... lurer på om det er en slags melk/fløteblanding som selges "over there"... Bare en liten stemme i hodet som sa meg det, og nå googlet jeg på flere oppskrifter med det, og det er definitivt et melkeprodukt (brukes bl a i en vaniljesaus og en kaffedrikk).
Så da kan du sikkert bruke fløte :) |
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Da prøver jeg med fløte ja. Tusen takk. :D
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Kan du oversette til norsk når du har prøvd den Iset? :snill:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Jepp will do. :D
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
pork rinds?? Baconsvor??? I pizza? *megikkeforstå*Eller er det no anna?
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
ÅÅh. Som jeg savner pizza. Denne må du bare fortelle om når du får laget den, om den var noe god osv.
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Har prøvd denne og den ble bare laget en gang her i huset. Huffameg :o
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Er det sant? Bummer... :/
Den der Deep dish quichen, er den veldig god? Så bilde av den på forumet og syns den SÅ veldig digg ut. |
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Jeg holder meg til min pizzabunn laget av AQQ og en 1/4 pakker gjær, litt vann og en dæsj salt.
Den er seig å kevle ut, men den smaker pizzabunn. Især om man tilsetter deigen litt hvitløk, oregano og basillikum. |
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Nille: hehe jeg tviler ikke på at du har tillatelse altså. Jeg husker du postet den oppskriten her for lenge siden, tenkte bare å høre om den VAR noe særlig for jeg lager den hehe. :D
Fjonken: nææh? Det må jeg prøve! :) |
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Posta oppskriften her på forumet et sted. Men bruk mindre mel enn jeg har oppgitt. Jeg tok det for gitt at 100 g AQQ tilsvarer 100 g hvetemel, men det gjør det jo ikke.. Så ta 75 g pr 100 g i steden og juster med vann..
Porsjonen kan med fordel lages større. Sånn som det står blir bunnen ganske liten. Og bruk bare 1/4 pakke gjær. Ikke 25-50 som det står i oppskriften. |
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
jammen; pork rinds da???
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Når man først skal spise pizza er det bare ekte høy GI/høy karbo hvetemel som gjelder. Nytter ikke å lage falsk pizza som skal både være sunn og spiselig.
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
det er sant! men man kan kutte hele bunnen og bare spise fyllet.... det er godt. steik med masse ost ca 30 min. nydelig!!! er foresten ny her, masse nyttig å lese.
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Det går an å bruke lit store champinjonghatter som bunn. Ta vekk stilken, snu dem og legg dem utover papiret. Fyll på med det du liker og stek! Det er lurt å bruke ost i skiver ellers blir det mye søl.
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
|
Sv: Pizza med "ekte" bunn!!!!
Sitat:
Noen som kan fortelle meg hva AQQ er?:confused: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no