![]() |
Ferdiggrillet kylling
Jeg lurer på om noen av dere kan hjelpe meg med et spørsmål.. Når det gjelder de ferdiggrillede kyllingene man får kjøpt i butikken med skinn; har det mye å si for karboinntaket om man spiser skinnet? Det står at det er litt sukker i , men tot karb innhold i kyllingen er bare 0,5. Mener jeg har lest om det inne på forumet før, men finner det ikke igjen.. Noen med erfaring???
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
Etter min mening er det så lite sukker i slike sauser de pensler kyllingen med at antall karber blir forsvinnende lite. Fettet i skinnet er desto bedre ! Spis med god samvittighet du !
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
Skulle ønske jeg likte kyllingskinn... :sukk:
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
Å tusen takk! Da spiser jeg med god samvittighet, det er jo så godt;)
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
Det varierer det... Sukkermengden i krydderet som kyllingene gnis inn med.. Ja og tykkelsen på krydderlagene varierer også sterkt. Enkelte kyllinger har jo et panser av søtholdig krydder utenpå. De der har jeg skygget unna i allefall.
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
Der hvor jeg jobber er der en hel del sukker i både krydderet og marinaden vi bruker. Og der kommer på MASSE :eek:
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
Hvorfor må det være sukker i absolutt alt?
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
Fordi vanlige folk ikke har næringsvett...
|
Sv: Ferdiggrillet kylling
hear hear
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no