![]() |
Fløtekokt kyllingfilet (kyllingfrikasse)
2 kyllingfileter
1 dl kylling/hønsebuljong 1 dl kremfløte salt hvit pepper urter og grønnsaker Legg filetene i en liten kjele og slå buljong og fløte over. Varm opp og la kjøttet trekke forsiktig ca. 10 minutter. Ta opp kjøttet og kok inn sausen til den tykner. Smak den til med salt, hvit pepper og hakket grønt. Fransk estragon og basilikum er godt. Gulrøtter, sukkererter eller andre grønnsaker fra høstens grøde smaker godt til denne raske retten som minner mye om frikassé i smaken. (Gulrøtter skal man som kjent ikke ha på induksjonen, men retten er nok like god fordet. :) ) |
Sv: Fløtekokt kyllingfilet (kyllingfrikasse)
Hei Iset!
Lenge siden du la inne denne oppskriften, men jeg lurer på noe: Skal ikke filetene stekes først? Lurer også på om jeg kan erstatte buljongen med noe. |
Sv: Fløtekokt kyllingfilet (kyllingfrikasse)
trodde ikke det var "lov" å spise gulrot i det hele tatt... hat jeg misforstått da ??
hilsen "nybegynner" |
Sv: Fløtekokt kyllingfilet (kyllingfrikasse)
-Har...
|
Sv: Fløtekokt kyllingfilet (kyllingfrikasse)
Sitat:
Buljong kan du erstatte med bare vann og krydre litt ekstra, blir vel litt mindre smak men bruk endel urter og sånt. Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:17. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no