![]() |
Tandoori hot kyllingsuppe
4 porsjoner.
750 gr kyllingfilet 1 boks kokosmelk 1 pakke frossne snittbønner (300 g) 1/2 løk, stor 1 liten grønn paprika 1 pakke Santa Maria Tandoorikryddermix 2 fedd hvitløk Fløteskvett etter smak litt salt litt pepper 1 -2 store ts hot spicy orientalsk karrie Saften fra 1 lime Surr sammen snittbønner, presset hvitløk, grønn paprika og løk og skvis over saften av limen. La stå å småsurre mens du steiker kyllingbiter. Hiv i tandoorikrydderet og sleng på kokosmelka og la surre. Sleng i resten av krydderet, og evt fløten. Småsurre. Ta så til slutt å hiv i grønnsakene på toppen av kyllinggreia og server.. Enjoy.. for dem som liker hotte saker! |
Sv: Tandoori hot kyllingsuppe
er det mulig å bytte ut kokkosmelken med noe*? liker ikke kokkos...:(
|
Sv: Tandoori hot kyllingsuppe
Fjonken har ikke vært her på fire år og svarer neppe - men kokosmelk smaker ikke egentlig særlig kokos når det brukes i mat (synes jeg da).
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no