![]() |
Italiensk fiskesuppe
2-3 løk
1 fedd hvitløk 4 tomater 1-2 grønne paprika 2-3 ss olje 1 1/2 ltr. vann 800 g fisk (den sorten som måtte ønskes) salt og pepper hakket kruspersille Løk og hvitløk finhakkes. Tomat og paprika skjæres i tynne skiver. Alt blandes og tas over i gryte med varm olje. Freses godt. Hell i vannet og kok opp. Ta i fiskebiter. La det hele få stå og trekke ca. 1/2 time. Smak suppen til med salt og pepper. Dryss over klippet krus. |
Dette her er en kjempegod suppe :p , og den passer veldig godt på vedvarende på grunn av karboinnholdet. En middels løk inneholder 7 net karber, 1 middels tomat 7 net karber .... Bare løken og tomatene utgjør minst 30 net karber..
Faren med denne suppa er at man vil ha MER !!!! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:40. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no