![]() |
Suppe med reker
2 ss raps- eller maisolje
1/2 ss karri 3 purrer 2 stilker selleri 1 l hønsebuljong (terning + vann) 1 dl seterrømme 100 g reker uten skall salt grovkvernet pepper Ha olje, karri, finsnittet purre og grovhakket selleri i en mikroegnet bolle, stor nok til å romme suppemengden. Legg på lokk eller mikrofilm og sett den i ovnen vedd full effekt ca. 3 minutter. Tilsett buljong og seterrømme. Pisk sammen. Får stå med full effekt i ovnen ca. 5 minutter (ikke for lenge). Ha rekene i og smak suppen til med salt og pepper. |
Sitat:
|
Oj kopierte bare oppskriften, så ikke den. Skal fjerne den med det samme. :flau:
|
Legg den under vedvarende !! :D
|
Hvorfor det? Purre og selleri er vel lovlig på induksjonen? Er det ikke?
|
Sitat:
|
Hehehe. Da er jeg med. :) :klem:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no