![]() |
Pappadums (hvilket merke)
Jeg mener å lest her inne at noen kjøper "pappadums" som har 2 karbohydrater pr stk. HVilket merke kjøper dere da?
Alllt jeg fant på min menybutikk var: Toro - indisk pappadums med hvitløk, 10 stk Nettovekt 110g Næringsverdi pr 100g: Protein: 21g Karbohydrat 57g Fett 2,5g Santa MAria Papadums , 10 stk Nettovekt 110g Næringsverdi pr 100g: Protein 21g Karbohydrat 2,5g |
Sv: Pappadums (hvilket merke)
Sitat:
Oj, her har jeg skrevet feil Karbohydrat skal være 57 og fett 2,5 |
Sv: Pappadums (hvilket merke)
Jeg sjekket opp i det for rundt 2 år siden. Da brukte jeg fabrikant Sharwood, og det var dårlig merket. Fant via nettet ut at det inneholdt 2 karber pr stk. Lenge siden jeg har sett Sharwood sine. Nå bruker jeg "Pataks". Aner ikke noe om innholdet, har bare gått ut i fra at de er ca like. Kanskje litt skummelt, med tanke på at du har funnet flere med myyye karbo i:eek:
|
Sv: Pappadums (hvilket merke)
Kjøpte Pataks i dag, men ser at det ikke står hva som er i.
Det var dumt!!! |
Sv: Pappadums (hvilket merke)
1 Vedlegg
Patak's har 43,2 KH per 100g.
|
Sv: Pappadums (hvilket merke)
Takk!!!!
|
Sv: Pappadums (hvilket merke)
1 Vedlegg
Og Sharwood's 46,3 per 100g.
|
Sv: Pappadums (hvilket merke)
Sitat:
|
Sv: Pappadums (hvilket merke)
Hva er dette produktet for noe? Aldri hørt om det.....
|
Sv: Pappadums (hvilket merke)
Sitat:
Dytter på denne.. |
Sv: Pappadums (hvilket merke)
papadums er indiske "flatbrød". pensles med olje og stekes eller mikres. De er tynne og salte. Wikipedia:
The papadum (for alternative names see box) is a thin Indian and Pakistani wafer, sometimes described as a cracker or flatbread. An important part of South Asian cuisine, recipes vary from region to region and family to family, but typically it is made from lentil, chickpea, black gram or rice flour. In North India, the lentil variety is more popular and is usually called 'papad'. Salt and peanut oil are added to make a dough, which can be flavored with seasonings such as chili, cumin, garlic or black pepper. Sometimes baking soda is also added. The dough is shaped into a thin, round flat bread and then dried (traditionally in the sun) and can be cooked by deep-frying, roasting over an open flame, toasting, or microwaving, depending on the desired texture. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:16. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no