![]() |
Karins Sigøyner-koteletter
Det er ikke så mye kotelettene, som det man gjør med dem. . .
Men altså: 4 svinekoteletter (eller nakke, om du foretrekker) Vi skar ut beinet i dag. Men det var i dag. Surr følgende i en gryte i litt smør og litt olivenolje: En halv løk (ganske stor) i tynne strimler på langs 1/2 rød paprika, ditto og 1/2 grønn og 1/2 gul Like mye av hver. Surr i gryte til mykt. Ha på MYE paprikapulver, litt chilipulver/flak, litt salt og pepper, og en boks hakkede tomater med chili. (Evt en vanlig, og tilsett chili selv) Deretter en ss tomatpuré. Brun kotelettene godt, ha i gryten. Dryss på salt, pepper, paprika. Som sagt, MYE paprika. En anelse karry - viktig for den totale smaken! Kok ut stekepannen med litt vann og hell over. Alt i gryten med løk og paprika, kok en halv time eller evt mer. Kanskje litt worchestersaus, smak ellers til. Tilbehør: Blomkål, eller brokkoli, eller blomkålris, hva vet jeg. . . De andre fikk i alle fall ris. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:28. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no