Fisk i form som Karin gjør det
Smør en ildfast form. Legg i frossen eller fersk fisk (den funker med begge deler, og med diverse typer fisk).
Strø på salt, pepper, paprikapulver, timian og en god dæsj (2-3 ss) med sitronsaft (eller hvitvin...).
Legg på rikelige mengder av en eller flere av følgende greier, avhengig av hvor du er i Atkins-stigen:
Purrestrimler
Paprikastrimler (velg farge/r selv)
tomatskiver
erter (frosne) (dette er for de langtkomne i Atkins, eller tilsvarende - tell karber her!!!)
Og gjerne et par smørklatter på toppen.
Dekk formen godt med aluminiumsfolie, putt i ovnen på ca 200 grader og la stå til fisken er ferdig - i alle fall en god time. (Kan altså lages med fisk rett fra fryseren - da må du bare se etter eller prøve deg frem til når den er ferdig!!!)
Brokkoli til, mener nå jeg... Gjerne smørdampet...
__________________
Karin
|