Sv: Kakao-utfordring fra meg
Jeg tar utfordringa! (sukkerfri sjokoholiker)
Jeg har også vært uheldig da jeg har forsøkt å lage sjokolade flere ganger. En gang jeg fikk det til syntes jeg, fikk jeg sjokk dagen etter- HVIT og myk og ekkel :-( pga manglende temperering lærte jeg etterpå...
Fløte er bra tips, og du må jo søte den ja. Avhengig av karbogrense kan du søte den med yaconsirup el agavenektar. Jeg har ikke prøvd dette sjøl da..
Du kan bruke begge deler i sjokoladekake! Jeg bruker de i "Black Sunday" så smaker du deg fram med fløte og søtstoff i og bruker i stedet for annen sjokolade. Så lenge du smelter massen på lav temp ( mikro i plastikkboller er best) blir kaken mye sunnere!
Nå lager jeg stadig cocosakonfekt, der også erstatter jeg sjokoladen med kakaomasse/fett og tilsetter sukrinmelis.
En bit= et fantastisk mellommåltid on the go :-)
|