Sv: Ernæringsdoktor: "Ikke vær redd for e-stoffer".
Jeg har ikke lest artikkelen, men det er jo ikke sånn at alle e-stoffer er farlige. Det er sunt å ha en generell skepsis til e-stoffer fordi de fleste ikke går rundt og husker e-numrene, og fordi det virkelig er mye dritt som tilsettes maten vår. Men det er ikke vanskelig å finne eksempler på fullstendig ufarlige e-stoffer.
E410 = Johannesbrødkjernemel (dette brukes jo uhemmet av mange på forumet).
E441 = Gelatin (ikke farlig, kommer fra grisen)
E300 = Askorbinsyre (helt ordinær C-vitamin)
E160b = Paprikaekstrakt (neppe farlig)
Men uansett burde det ikke være noe problem å holde seg unna de fleste e-stoffer - lumske og ulumske - når man spiser lavkarbo.
__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
|