Vis enkelt innlegg
Gammel 16-01-11, 22:46   #5
Alm
Juniormedlem
 
Alm sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2011
Hvor: Kristiansand
Innlegg: 17
Alm er på en erverdig vei

Sv: Kyllingfilet med nyyydelig tilbehør!

Opprinnelig lagt inn av Jabba, her.

Hvor lenge må soppstuingen koke før den er blitt tykk?
Synes aldri fløten blir tykk jeg - uansett hvoir lenge jeg lar den koke.....

Hva slags fløte bruker du?

Jeg har lagd soppstuing med følgende fløter - som alle tykner(jeg lar den koke i cirka en halvtime): kremfløte(funker best), Menkomel Whipping(denne bruker litt lengre tid) og matfløte(samme som kremfløte, men den blir ikke så kremete og fin i konsistensen).

__________________



Alm er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat