Vis enkelt innlegg
Gammel 18-01-11, 02:05   #201
r.o
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2010
Innlegg: 188
r.o er ny på veien
Angry

Sv: Vaniljefudge (myke karameller)

Hvorfor blir mine karameller bare porøse og harde, ikke myke og "toffee-aktige" som jeg trodde de skulle være... ? Hadde gledet meg veldig og ble ditto skuffet...

Opprinnelig lagt inn av cillesnuppa, her.

Les hele innlegget her: http://fristendelavkarbo.wordpress.c.../vaniljefudge/

2 dl fløte
100 gram smør
4 ss sukrinmelis
1 ts vaniljepulver (eller mer for sterkere vaniljesmak)
Kok opp blandingen, og la den småkoke i 45-60 minutter. Kok den gjerne i teflonkjele, da trenger du bare å røre en gang i blant. Ta litt masse på en skje for å se om den er ferdig. Hvis massen stivner raskt i kantene, er den klar. Kle en liten brødform med plastfolie, og hell massen over. La den stivne i kjøleskapet.
Rut opp fudgen i passe store biter. Oppbevares i plast i kjøleskapet.

r.o er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat