Vis enkelt innlegg
Gammel 23-01-11, 17:24   #19
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Hva er det i kyllingkjøttdeig fra rema??

Opprinnelig lagt inn av Licota, her.

Tror ikke de må det, nei. Personlig ser jeg ikke problemet med MUK - jeg syns det er bra at alt av kjøtt blir brukt og ikke går til spille.

Alt av kjøtt ja... I MUK er det beinmarg, bindevev og beinbiter og guderne vet hva... Har selv laget kjøttdeig av restene av et hjorteslakt hvor både fett og sener og kjøttslintrer gikk i kverna, men det blir noe annet synes jeg. Disse kyllingproduktene smaker da heller ikke godt etter min mening.

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat